Saaremaad külastavad läti ajakirjanikud

Pühapäeva õhtul saabusid lennukiga Kuressaarde läti ajakirjanikud, et tutvuda Saaremaaga.

Saaremaa Spa Hotellide juhatuse esimehe Toivo Asti sõnul majutati ajakirjanikud Kuressaare spaahotellidesse (Saaremaa SPA hotellid, Grand Rose ja Georg Ots SPA). Külalised tutvuvad mitme päeva jooksul kõikide Saare maakonna peamiste vaatamisväärsustega.

„Laialdane programm on selleks, et läti ajakirjanikud ise näeksid ja oskaksid seejärel Saaremaad tutvustada ka oma lugejatele,” ütles Ast. Iga turismitoote sissetöötamine võtab aega ja spaahotellide esindajad loodavad, et mida enam nad Saaremaad tutvustavad, seda rohkem hakkab Riia–Kuressaare lennuliini kasutades saabuma Saaremaale ka läti turiste.

Eelmisel nädalal käisid Saaremaaga tutvumas läti reisikorraldajad.

Print Friendly, PDF & Email