Salmel tunnustati tublisid tegijaid

29. mail kutsus Salme vallavalitsus pidulikule vastuvõtule Salme põhikooli edukad õpilased, õpetajad ning ringijuhid, et tänada tehtud töö eest.

Vallavanem Kalmer Poopuu andis sel aastal üle tunnuskirja ning kinkekaardi 14 õpilasele ning viiele juhendajale-õpetajale, nende hulgas Valve Reede, Tiia Kobin, Silja Tammeleht ja veel õpilaste staatuses olevatele, kuid juba tõsiste juhendajatena tegutsevatele Reet Sillaveele ja Merily Uibole.

Kohale oli kutsutud ka Salme vaba aja keskuse fotokonkursil edukalt esinenud, kellele vallavanem andis üle firma Samsung välja pandud auhinnad. Pärast piduliku osa lõppu sai igaüks suu magusaks tordilauas.

Tunnuskirju ja kinkekaarte jagatakse Salme vallas sellisel moel juba teist aastat järjest. 23. juunil on oodatud koduvalda vallavanema pidulikule vastuvõtule kõik valla hingekirjas olevad koolilõpetajad.

Merle Lepik

Print Friendly, PDF & Email