Arco Vara Saaremaa esinduse juhiks saab Arvo Eensaar (1)

Kaheksa aastat Arco Vara Saaremaa osakonda juhtinud Priit Kuusk annab peatselt ameti üle Arvo Eensaarele.

Muutunud on ka ettevõtte struktuur, endise osakonna asemel on nüüd esindus. Arvo Eensaar töötas varem Westman Kinnisvara büroos peamaaklerina. „Minu arvates on firmale kasulik kui juht vahetub, sest pikka aega ühel kohal töötades inimene ammendab ennast ja uued tuuled ning uus energia teeb ettevõttele vaid head,” ütles Priit Kuusk.

Priit Kuusk Arco Varast päris ära ei lähe, vaid jätkab seal tööd nõustajana ja maaklerina.

Kommentaariks ametivahetuse kohta, ütles Priit Kuusk, et hakkab arendama oma ettevõtet OÜ Rassiaru, mis tegeleb põhiliselt kinnisvara haljastus- ja hooldustöödega. Teenus on peamiselt suunatud suvilaomanikele, kes ise Saaremaal püsivalt ei ole.

Print Friendly, PDF & Email