Pihtla lasteaed-algkool sai uue mänguväljaku (1)

Eelmise nädala lõpus paigaldati Pihtla lasteaed-algkooli õuele uued mänguväljaku atraktsioonid. Õppeasutuse juhi Elna Õunpuu sõnul läksid need maksma 83 636 krooni, mille tasus Pihtla vallavalitsus oma eelarvest.

Uuel liumäel Pärnu saavad lapsed lisaks liulaskmisele ka ronida, rooliratast keerata ja tüdrukutele on väike kööginurk. Hinna sees oli ka kaks erinevat kiike ja liurenni esised matid, et lapsed vihmase ilmaga riideid ei määriks.

Pihtla lasteaed-algkool sai põhjaliku remondi 2005. aasta sügiseks, kuid mänguväljakuks siis raha ei jätkunud, rääkis Õunpuu, lisades, et nõukogudeaegsed atraktsioonid toodi kohale Sandlast, kus lasteaed varem asus. „Vanad ronimisredelid värvime üle, aga mitmekümne aastase liumäe, mis oli seal vähemalt 1971. aastast, kui mina lasteaeda tööle asusin, saadame auga pensionile,“ ütles Õunpuu.

Print Friendly, PDF & Email