Koolipärimuse kogumise võitjad selgunud

Laupäeval lõppes Tartus 1. märtsist 10. maini toimunud üle-eestiline koolipärimuse kogumisvõistlus, kus võisid osaleda 4.–12. klasside õpilased. Saare maakonda esindasid edukalt Orissaare ja Muhu õpilased.

6.–7. klassi vanuserühmas sai II auhinna Omida Velviste Orissaare gümnaasiumist. Mobiili-folkloori eriauhind anti Keit Leesile Muhu põhikoolist, Eesti Kultuurkapitali eriauhinnad läksid Orissaare gümnaasiumi õpilastele Kelly Saareperale ja Marii Rasvale ning hea klassitöö eest sai auhinna Muhu põhikooli 6. klass.

8.–9. klassi vanuserühmas said preemiad Orissaare gümnaasiumi õpilased: teema „Vaba aeg ja sõbrad“ eriauhind anti Timo Noodale, vaimuka meiliaadressi eriauhinna sai Mihkel Mereäär ning Heli Laurits pälvis Eesti Kultuurkapitali eriauhinna.

Võistluse peamine eesmärk oli jäädvustada koolilaste maailm just sellisena, nagu see tänapäeval on.

Print Friendly, PDF & Email