Kuressaare korraldas lastele spordipeo (1)

Kuressaare linnavalitsuse korraldatud laste spordipeol sai näha etteasteid nii võimlejatelt, korvpalluritelt, džuudopoistelt, võistluskunstide harrastajatelt kui ka muude alade esindajatelt.

Hiljem said lapsed paljude spordialadega ka ise tutvust teha. Ainukesed, keda laupäeval Kuressaare spordihoones vähevõitu kohata võis, olid lapsed ja lapsevanemad ise, kellele üritus korraldatud oli.

Spordipeo avanud ja terve ürituse kaasa teinud Eesti Koolispordi Liidu president Erika Salumäe ütles toimunud üritust kommenteerides, et tegu oli väga ilusa ja hea ettevõtmisega. „Meele teeb vaid nukraks see, et lapsevanemad ei tule kohale. Täna on ju laupäev, mitte tööpäev. Lapsel on vaja tunnustust ja lapse jaoks oleks see esimene tunnustus, kui lapsevanem tuleks ja ütleks, kui tubli ta on. Fantastiline on aga see, et leidub inimesi, kes võtavad oma nädalavahetuse vabaks, et sellist üritust korraldada,” rääkis kahekordne olümpiavõitja kaks tundi kestnud spordipeost.

Print Friendly, PDF & Email