Linn korraldab lastele spordipeo

Kuressaare linn korraldab koostöös spordiklubide ja Eesti Koolispordi Liiduga 6–10-aastastele linnakodanikele suurejoonelise spordipeo.

12. mail kell 12 saavad lapsed koos vanematega linna spordikeskuses näha erinevate Kuressaares harrastatavate spordialade tutvustusi. Kohale on lubanud tulla ka Eesti Koolispordi Liidu president kahekordne olümpiavõitja Erika Salumäe, kes loodetavasti tutvustab ka ratta trekisõitu.

Ürituse ühe eestvedaja linnaarst Juri Zabellevitši sõnul võivad lapsed tutvuda mitmesuguste pallimängude, kergejõustiku, juudo, maadluse, võitluskunstide ja võimlemisega. Hiljem saavad lapsed vastava ala treenerite käest ka vastuseid neid huvitavatele küsimustele.

Linnaarsti kinnitusel on üritus tasuta, kaasa tuleks võtta aga spordiriided, et tunda end paaritunnisel üritusel võimalikult mugavalt.

Print Friendly, PDF & Email