Kihelkonna jällegi võidukas

4.–5.mail osalesid Kihelkonna põhikooli poisid (sünd 1992 ja nooremad) Imaveres Eesti maakoolide V korvpalli minifestivalil. Kohale oli tulnud 25 poiste ja tüdrukute võistkonda kahes vanusegrupis üle kogu Eesti.

Kihelkonna võitis oma alagrupis Vastse-Kuuste PK, Suure-Jaani gümnaasiumi ja Imavere PK ees. Poolfinaalis oldi üle Nõo gümnaasiumist ning finaalis kohtuti uuesti Vastse-Kuustega, keda võideti kindlalt 45: 11.
Meeskonnas mängisid Raido Hiiuväin, Magnus Kolk, Janari Toomson, Härmo Lambut, Kristjan Samarokov, Martin Vaher ja Alvar Väli.

Oli tore turniir, kus lisaks tõsisportlikule osale toimus tähtede mäng, milles lisaks võistkondade parimatele (Kihelkonnalt Raido Hiiuväin) osalesid ka tippkorvpallurid Rauno Pehka ja Erki Kivinukk, ning kolmepunktiviske võistlus, kus saarlaste esindajad Alvar Väli ja Härmo Lambut jäid jagama kolmandat kohta.

Monica Kallas

Print Friendly, PDF & Email