Linn omastas leidasju (1)

Linnavalitsus võttis Kuressaare politseijaoskonnalt üle 26 leitud eset.

Vastavalt asjaõigusseadusele peab omavalitsus need esemed omastama, pärast seda kui politsei on neid enda käes hoidnud. Leitud esemete seas on jalgrattaid, mobiiltelefone, lapsevankreid, katkise korpusega televiisor, rahakott, cd-mängija ja käekell.

Linnavara nõuniku Margo Sooääre sõnul on suurem osa saadud asjadest väärtusetu kola. „Asjad on kulunud,” rääkis nõunik Sooäär. „Esimese mõttena käis peast läbi, et saadame need prügimäele. Rattad ei liigu korralikult. Telefonid on vanad ja vajaksid remonti.” Praeguse seisuga asju siiski kohe prügilasse ei saadeta. „Püüame mõned kobedamad asjad linna allasutustele anda, ehk võtavad sotsiaalhoolekande asutused midagi,” kommenteeris Sooäär leitud asjade edasist saatust.

Kaks aastat tagasi suutis linnavalitsus osa üleantud esemetest edastada huvikeskusele ja teistele oma allasutustele.

Print Friendly, PDF & Email