“Meaningful life?” ehk “Mõttekas elu?”

5. mail kell 19 leiab juba teist korda aset noortele suunatud üritus propageerimaks tervislikke eluviise. 2006. aasta sügisel toimus esimene selletaoline pidu, nimega “As happy as can be”, mille positiivne vastukaja ajendas korraldama veel sellelaadseid üritusi.

“Meaningful life?” on välja mõeldud selleks, et ennetada sõltuvusainete levikut, teavitada noori narkootikumide kahjulikkusest ning tutvustada noortele täisväärtuslikku elu – näidata, et pidutseda ja elust täit rõõmu tunda saab täielikult ilma ühegi mõnuaineta. Me ei vaja alkoholi või narkootikume, et tuua välja meis peituvad parimad küljed. Me ei muutu paremateks inimesteks, kui kaotame kaine mõtlemise. Vastupidi.

“Meaningful life?” näol on tegu kolmepäevase projektiga, mille kahel esimesel päeval jõuavad nelja Kuressaare kooli ettekannete esitajad ja bänd. Ära käiakse Kuressaare gümnaasiumis, Saaremaa ühisgümnaasiumis, Kuressaare vanalinna koolis ja Kuressaare põhikoolis ning ettekannetega esinevad Miguel Zayas USA-st, Siim Vaher ja Joel De Luna.

Laupäeval, 5. mail toimub ööklubis Diva finaal, kus astuvad üles tantsutrupp Inspira, DJ ja erinevaid stiile harrastavad noortebändid, näiteks BOB (Pärnust), Under Your Skin (Tallinnast) ning Kenneth Dasvand (Norrast). Noortele on planeeritud palju põnevaid ja julgust proovile panevaid seltskonnamänge.

Kogu üritus on organiseeritud ja viiakse läbi Kuressaare aktiivsete noorte endi poolt, seega osatakse probleemi vaadelda noorte seisukohast ja läheneda vastavalt. Projekti juht Mart Vares lubab koos oma tiimiga korraldada meeldejääva ja laheda laupäeva.

Ats Vesiaid

Print Friendly, PDF & Email