Lühidalt

JK Viiking jalgrattur Rigo Räim saavutas parima saarlasena kolmanda koha Eesti meistrivõistluste teisel etapil kriteeriumisõidus. Pärnu tänavasõidu nime all peetud võistlusel jäi Räim U-23 vanuseklassis alla vaid profimeeskonna Kalev Chocolate Team ratturitele Alo Jakinile ning teisena lõpetanud Silvar Kiburile.

Vesse A-klassis Eesti viies

Reedel Kuressaares mängitud Eesti A-klassi noormeeste korvpallimeistrivõistluste 5.–8. koha turniiril võttis Vesse võistkond maksimumi ja lõpetas hooaja viienda kohaga. Veerandfinaalis kahel korral TTÜ võistkonnale kaotanud Vesse suutis kodusaalis alistada kõigepealt Lääne-Harju spordikooli 77:60 ja seejärel ka Tartu Palliklubi/Estiko võistkonna 91:64. Liiga võitjaks tuli T. Soku korvpallikooli meeskond.

Tulemusi võrkpallimeistrivõistlustelt

Spordikool – SK Muhu/Kehte 0:3, Vanalinna II – SK Muhu/Kehte 0:3, Aspasia/Almerent – Spordikool 3:0.

Vanalinna kooli poisid miniliigas parimad

Kalevi võrkpalli miniliigas 4.–6. klassi õpilastele toimusid regionaalsed finaalturniirid Lääne regioonis, milles osalesid Pärnu linna, Pärnumaa, Saaremaa ja Viljandimaa võistkonnad. Tütarlaste ülitihedas konkurentsis sai teise koha Valjala põhikooli võistkond. Poiste võistlustel kuulus esikoht kindlalt Kuressaare Vanalinna koolile.

Print Friendly, PDF & Email