Krimi

Jalgrattur sai viga. 26. aprillil kella 9 paiku hommikul toimus liiklusõnnetus Kuressaare linnas Ranna tänaval, kus peateele sõitnud Hyundai Santafe, mida juhtis Marion (s 1982), sõitis otsa seal liikunud jalgratturile. Viga saanud jalgrattur Sulev (s 1956) toimetati Kuressaare haiglasse ja lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

Alaealised mootorratturid said raskelt vigastada
27. aprillil kella 21.53 ajal toimus liiklusõnnetus Pihtla vallas Püha–Sandla–Kangruselja tee 8. kilomeetril, kus registrimärgita mootorratas Jawa, mida juhtis ilma juhtimisõiguseta 15-aastane noormees, sõitis kõrvalteelt ette peateel liikunud registrimärgita mootorrattale IŽ-Jupiter, mida juhtis samuti juhtimisõiguseta 17-aastane noormees. Mõlemad mootorratturid said raskelt vigastada ja toimetati Kuressaare haiglasse.

Auto sõitis teelt välja
28. aprillil kella 21.18 ajal toimus liiklusõnnetus Kaarma vallas Haamse külas Kuressaare–Võhma–Panga tee 18. kilomeetril, kus sõiduauto Mazda 323, mida juhtis Mariliis (s 1984), sõitis teelt välja. Juht ja kaassõitja Rando (s 1981) toimetati kergete vigastustega Kuressaare haiglasse.

Kolm sissemurdmist hoonetesse
Nädalavahetusel sai politsei teate, et Sõrves on sisse murtud suvemajja. Undvas murti sisse Soome kodanikule kuuluvasse suvilasse ning varastati mootorsaag ja kaevupump.

Leisi vallas on vargad sees käinud elumaja kõrvalhoones, kust on varastatud muruniiduk. Karujärvel on sisse murtud ehitusjärgus olevasse hoonesse ja sealt on vargad kaasa viinud elektrikilbi ja kanalisatsioonitorud.
Leitud autovõtmed
Leitud on sõiduauto Honda puldiga võtmed. Omanik saab võtmed kätte Kuressaare politseijaoskonnast.
Uudistetoimetus

Print Friendly, PDF & Email