Kolme mänguga 20 väravat (1)

FC Kuressaare ja JK Sörve lasid endale kahe mängu jooksul lüüa kokku 11 väravat. Ise jõuti sihile vaid ühel korral. FC Kuressaare alistus 0:5 FC Florale ja JK Sörve omakorda 1:6 Paide FC Florale. Natuke lohutust pakkus neljandas liigas hooaega alustanud JK Muhumaa, kes võitis Taebla valla SK koguni 8:0.

Tallinnas A Le Coq Arenal FC Floraga mänginud FC Kuressaare pandi laupäeval paika juba mängu alguses. 12. ja 17. minutil sahistasid Kuressaare väravavõrku Kristen Viikmäe ja Enver Jääger. Avapoolaja lõpus tegi Juha Pekka Hakola penaltist 3:0. Teisel poolajal suutsid sihile jõuda Janek Kalda ja veel kord Kristen Viikmäe.

Kogu mängu Flora survet talunud Kuressaare mängis teisel poolajal kümnekesi, kuna Rene Aljas pidi vigastuse tõttu väljakult lahkuma ja Kuressaare treeneril olid kõik lubatud vahetused tehtud. FC Flora peatreener Pasi Rautiainen ütles klubi kodulehel, et FC Flora sai hea võidu. ”Olen õnnelik, et suutsime palju väravaid lüüa, mis annab meie ründajatele enesekindlust juurde. Järgmine mäng on meil ka Kuressaarega, kuid võõrsil nende vastu mängida on alati raskem,” rääkis Flora loots.

Samuti FC Flora nime kandva võistkonnaga astus reedel Paides vastamisi JK Sörve. Meistrivõistluste II liiga mängus lubasid saarlased Paide FC Flora võistkonnal neile teisel poolajal lüüa viis vastuseta väravat. Sörve ainsa tabamuse eest hoolitses hooaja avamängu teinud Dmitri Skiperski 35. minutil.

JK Muhumaa, kes alustas koduväljakul hooaega Taebla valla SK vastu, suutis vastase purustada koguni tulemusega 8:0. Meistrivõistluste 4. liiga läänetsoonis mängiva JK Muhumaa väravate autoriteks olid Reigo Äär (17., 33., 38.), Diego Kruusik (50., 90.) Mairo Rumm (60., 76.) Timo Ojavee (88.).

Print Friendly, PDF & Email