Kihelkonna poisid Eestis teised

EKSL 6.–9. klassi poiste korvpalli-MV maa-põhikoolide liiga finaalturniiril 23.–24.aprillil Sürgaveres saavutas Kihelkonna põhikooli võistkond II koha.
Kihelkonna võitis Roela PK 42:18, Sõmerpalu PK 48:22, Sürgavere PK 46:30 ja Kambja PK 38:28, kuid kaotas Surju põhikoolile 20:37. Võitjaks tuligi Surju PK, kolmandaks jäi Sõmerpalu PK.

Kihelkonna meeskonnas mängisid Tarvi Rohulaid, Kalev Nõmm (parim mängija), Karl Lonks (hasartseim mängija), Mart Kolk, Kaarel Nõmm, Ivari Tall, Janari Toomson, Magnus Kolk (üllatusmängija). Treener Monica Kallase sõnul mängisid poisid iga järgmist mängu järjest paremini, paranes nii visketabavus kui ka kaitsetegevus ja lisandus enesekindlust. “Kahjuks oli aga esikoha otsustanud mäng Surjuga kõige esimene… Selles koosseisus Kihelkonna võistkonnale oli see viimane võistlus. Sel aastal lõpetavad viis korvpallipoissi Kihelkonna kooli ja jätkavad juba uutes koolides ja uutes võistkondades,” sõnas treener. “Samas on peale tulemas väärikas järelkasv, sest mai lõpus ootab nooremaid poisse ees Nike Cupi finaalturniir Tallinnas.”

Print Friendly, PDF & Email