Krimi

Varastati mootorsaag ja nahkjope. Ajavahemikus 17.aprill kl 11 kuni 20. aprill kl 10 varastati Leisi valla Metsaääre külast mootorsaag Partner. Avaldaja hinnangul on talle tekitatud kahju 5000 krooni.

25. aprillil kell 11.05 teatati politseile, et Kuressaares Tallinna tänaval asuvast kauplusest on varastatud meeste nahkjope.

Joobes sõidukijuht
23. aprillil tabati Mustjala vallas Paatsa külas joobes sõidukijuht Rein (s 1956). Kuna mehel oli samalaadse õigusrikkumise eest kehtiv karistus, siis alustati tema tegevuse suhtes kriminaalmenetlust.

Politsei palub abi
25. aprilli õhtul kella 21.44 ajal toimus liiklusõnnetus Saaremaal Kuressaare-Kihelkonna-Veere mnt 16,8 km-l, kus seni kindlaks tegemata maastur sõitis tagant otsa jalgratturile ning lahkus sündmuskohalt. Vigastada saanud jalgrattur, 14-aastane tütarlaps, toimetati Kuressaare haiglasse. Sõiduk ja juht on selgitamisel.

Politsei palub kõiki, kel on selle liiklusõnnetuse kohta informatsiooni või kes on näinud avariilist maasturit ringi sõitmas, helistada telefonil 110.

Print Friendly, PDF & Email