Hooldekodu ja klubi saatus teadmata

Kolmapäeval oli Kärla vallavolikogu istungil päevakorras punkt, mis käsitles Kogula hooldekodu ja Sõmera klubi taotlemist valla omandisse.

Kärla vallavolikogu esimehe Arvi Halliku sõnul põhjustasid mõlemad eelnõud koalitsiooni ja opositsiooni vahelise ägeda diskussiooni.

„Järeldasime sellest, et asi on veel liiga toores,” märkis Hallik ning selgitas, et istungil moodustati töökomisjon, mis selgitab järgmise kahe nädala jooksul välja vallavara omandamisega seotud majanduslikud tegurid.

Sõmera klubi küsimusega tegeleb Halliku sõnul vallavanem Meelis Sepp.
„16. mail tuleb uus volikogu, seal peame otsustama, kas vald tahab neid objekte,” ütles Hallik, kelle sõnul tuleb langetatud otsusest teavitada maavalitsust, kes saab siis vara üleandmisel AS-le Eesti Hoolekandeteenused Kärla valla seisukohaga arvestada.

Print Friendly, PDF & Email