Tänuhommikusöök naistele

Teisipäevasel ülemaailmsel Noorte Naiste Kristliku Ühingu päeval on kujunenud kauniks traditsiooniks tublidele naistele tänuhommikusööke korraldada. Hommikusöögid toimuvad kõikides riikides 24. aprillil kella 9 ja 11vahel ning neil osalejad teevad ühe dollari väärtuses annetuse ühistegevuseks.

Saaremaal toimus tänuhommikusöök esimest korda. Saaremaa NNKÜ-NMKÜ sekretäri Anu Konksu sõnul oli koos grupp tublisid naisi, kes ühingu tegevuses osalevad. „Külla oli kutsutud Kuressaare gümnaasiumi kaplan Katrin Keso-Vares, kes rääkis oma tööst ja tänastest probleemidest koolis,” tutvustas Anu Konks. Tema sõnul valitses kokkusaamisel äärmiselt positiivne ja mõnus õhkkond ning kindlasti peetakse tublisid naisi meeles ka tuleva aasta NNKÜ-päeval.

Print Friendly, PDF & Email