Parvlaevad vahetuvad

Seoses üleminekuga suvisele navigatsiooniperioodile toimuvad kolmapäeval ja neljapäeval Lääne-Eesti saarte ja mandri vahelistel parvlaevaliinidel laevade vahetused, teatas teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Parvlaev Viire, mis läbib kolmapäeval remondiga seoses viimaseid käigukatsetusi, naaseb Kuivastu–Virtsu liinile kõigi eelduste kohaselt neljapäeva hommikul. Viire saabudes siirdub praegu Kuivastu–Virtsu liini teenindav parvlaev Ofelia Rohuküla–Heltermaa liinile, kus jätkab koos parvlaevaga St Ola tavapärast reisijate vedu.

Parvlaev Scania siirdus Rohuküla–Heltermaa liinilt Tallinnasse plaanilisse dokiremonti. Scaniat asendab kolmapäeval ja vajadusel veel neljapäeval parvlaev Harilaid, mis teeb vajadusel ka lisareise. Harilaid väljub Heltermaalt kell 6.30, 18.30 ja 22.30 ning Rohukülast kell 8.30 ja 20.30.

Print Friendly, PDF & Email