Krimi (1)

Varastati kandekott. Lisaks muudele väiksematele avaliku korra rikkumistele on viimasel ajal sagenenud ka kotivargused Kuressaare linnas. Järjekordne ohver on esmaspäeva hilisõhtul öisesse vahetusse tööle läinud vanem naisterahvas, kellele kella 22.30 ajal Juhan Smuuli tänaval liikunud naine piirati sisse nelja noormehe poolt.

Vene aktsendiga, kapuutse kandnud noored lükkasid oma ohvrit mitu korda pikali ning said seejärel kerge vaevaga kätte ihaldatud ridiküli. Naise sõnul tuvastati tal hulgaliselt verevalumeid ning ka üks käsi oli ära nihestatud – varguse tulemusel ei kannatanud ohver mitte suure varalis, vaid pigem emontsionaalset kahju.

Nii politsei kui ajaleht Oma Saar paluvad inimestel ka Eesti ühes turvalisemas linnas siiski silmad kõrvad tänaval lahti hoida.

Põles katlaruum

24. aprillil kell 15.27 põles Kaarma vallas Lahekülas kasvuhoone katlaruum. Tules hävis katlaruumi sisustus ja kuumuses purunesid osaliselt kasvuhooneklaasid. Tule levik lähedal asuvale elumajale hoiti ära.

Läänemerel avastati pilsiveereostus

Lääne piirivalvepiirkonna Kuressaare merevalvekeskuse korrapidaja sai kolmapäeval kella 9.12 ajal teate suurest pilsiveereostusest Läänemerel.
Kohapeal kontroll-lendu teinud piirivalve lennusalga meeskonna andmetel on reostuskiht õhuke ja rannikualale ohtlik ei ole, kuid hõlmab suurt pindala.
Tegemist on kahe pilsiveereostuse laiguga, millest esimene asub 40 kilomeetrit Saaremaast lääne pool ja hõlmab umbes 10 kilomeetri pikkuse ja kolme kilomeetri laiuse ala. Teine reostuslaik paikneb 78 kilomeetrit Saaremaast läänes, hõlmates kahe kilomeetri pikkust ja 50 meetri laiust ala.

Print Friendly, PDF & Email