„Suitsuprii klassil” 11 lõpetajat

Möödunud nädalal tehtud kokkuvõtete põhjal lõpetas võistluse „Suitsuprii klass” üksteist Saare maakonna klassi kuuest koolist.

2006. aasta novembris alustanud kolmeteistkümnest klassist katkestasid võistluse Orissaare gümnaasiumi 6.b klass ja Saaremaa ühisgümnaasiumi 5.a klass. Saare maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Imbi Jäe peab katkestamist kahetsusväärseks. „Samas tuleb tõdeda, et eelmisel õppeaastal katkestas nimetatud võistluse kuus klassi kahekümnekahest,” märkis Jäe.

Võistluse „Suitsuprii klass” lõpetasid edukalt 10.a (36 õpilast), 10.c (35), 11.b (34), 11.d (29) klass Kuressaare gümnaasiumist; 5. (30) ja 6.a (20) Orissaare gümnaasiumist; 9.a (22) Saaremaa ühisgümnaasiumist; 5. (4) ja 6. (7) klass Tornimäe põhikoolist; 6. klass (23) Muhu põhikoolist ning 7. klass (6) Mustjala põhikoolist. 31. mail loositakse võistlusel osalenute vahel välja klassiekskursioon Berliini.

Print Friendly, PDF & Email