Saaremaa reformierakondlasi juhib Jüri Kuusk

Reformierakonna Saaremaa maakondliku organisatsiooni juhatuse koosolekul astus juhatuse esimehe kohalt tagasi Jaanus Tamkivi, tema mantlipärijaks kinnitati ühehäälselt eraettevõtja Jüri Kuusk, teatas eile Postimees online.

Äsja keskkonnaministriks saanud Tamkivi tagasiastumise Reformierakonna maakondliku organisatsiooni esimehe kohalt tingis suurenenud töökoormus. Erakonna pressinõuniku sõnul jätkab Tamkivi tööd juhatuse liikmena.

Tamkivi kutsus üles uut esimeest toetama ja töötama ühtse meeskonnana. «Edu saab tulla ikka koostöös,» lisas ta.

Jüri Kuusk on sündinud Saaremaal Kärlal, keskhariduse omandanud Kuressaare 1. Keskkoolis ja kõrghariduse saanud Eesti Riigikaitse Akadeemias riigikaitsepedagoogika erialal. Kuusk oli varem Reformierakonna Saaremaa maakondliku organisatsiooni juhatuse liige ja Kärla piirkonna juht.

Print Friendly, PDF & Email