Torm võttis Leisilt võimaluse

Torm võttis Leisilt võimaluse

 

Praamiliikluse seiskanud tormi tõttu ei saanud Leisi keskkooli naiskond sõita Elioni rahvaliiga
finaalturniirile võrkpallis.

Sarnaselt B-tugevusgrupis pallinud saarlannadele jäi tormivangi ka OÜ Hiiu Teed naiskond. A-tugevusgrupis saavutas STÜ naiskond aga hõbemedali.

STÜ–le hõbe

Õnnekombel päev varem kohale sõitnud Saaremaa Tarbijate Ühistu naiskond tuli tasavägistes mängudes hõbemedalile. Kulla andis Viljandi Silindia naiskonnale vaid parem geimipunktide suhe. Silindiale kaotati ka ainuke mäng. Seda tulemusega 1:2. Samas võideti 3:0 nii Falck Eesti kui ka Võru valla naiskonda. Kaotatud kohtumise kohta ütles STÜ mängija Kristi Põld, et vaatamata esimesele võidetud geimile ei suudetud viljandlannade kiire mänguga kohaneda. „Me jäime blokiga nende vastu hätta,” kommenteeris Põld kaotatud geime ja kohtumist. Kahel eelmisel aastal pronksi võitnud STÜ naiskond astus sel aastal hõbedavõiduga sammukese kõrgemale. „Me ise oleme küll väga rahul,” ütles Põld.

Leisi ei saanud looduse vastu

Laupäeval saartel möllanud torm ei lasknud ennast finaalturniirile võidelnud Leisi neidudel Kiili sõita. Kuna finaalturniiril mängiski vaid kaks naiskonda, selgitasid võitja omavahel Rakvere ja Narva SVK naiskond. Tulemusega 3:0 läks võit esimesele. Pronksikohtumine peetakse seega saarlannade ja hiidlannade vahel.

Elion võrkpalli rahvaliiga on eesti suurim harrastajatele mõeldud võrkpalliliiga. Kõikides tugevusgruppides kokku võistles 200 võistkonda.

Print Friendly, PDF & Email