Korvpallimeistrivõistlustel jäid medalid jagamata

Kohamängudeni jõudnud maakonna meistrivõistlustel jäid välja jagamata kõik medalid. Kahe võiduni peetavad seeriad peatusid nii pronksi kui ka kulla puhul seisul 1:1. Otsustavad kohtumised peetakse mai algusnädalatel.

Kullakohtumises suutis Vesse esimeses mängus alistada soosikuks peetud ja poolel mängul koguni 10 punktiga juhtinud SWE-7 võistkonna 92:89. Teises kohtumises võttis SWE-7 aga oma. Noorematele suurt sõnaõigust ei antud ja mäng lõppes tulemusega 91:53. Seega viigistati üldseis 1:1.

Pronksikohtumises asusid vastamisi Tesman ja eelmise aasta meister BC KäSa. Selles paaris soosikuks peetud KäSa pidi aga üllatuslikult võtma kohe vastu kaotuse 75:77. Sarnaselt kullapaarile ei andnud ka siin esimese mängu kaotanud võistkond teises mängus vastasele mingit võimalust. KäSa käis Tesmanist üle 88:69. Ka selle paari seisuks jäi 1:1.

5.–6. koha kohtumises piisas seevastu ainult kahest kohtumisest. Träx alistas Pihtla 74:66 ja 89:62. Ametikooli ja Orissaare gümnaasiumi vahelistest 7.–8. koha kohtumistest väljus võitjana linnakool. Tulemused 78:65 ja 84:56.

Terve nädalavahetuse kestnud korvpallilahingute vaheajal toimus ka kolmepunkti viskevõistlus. Võitjaau pälvis Marco Keskküll Tesmanist.
Medalipaaride otsustavad mängud peetakse eeldatavasti 5. või 6. mail.

Print Friendly, PDF & Email