JK Sörve sai silmad pähe

Eesti jalgpallimeistrivõistluste II liiga hooaega kahe kaotusega alustanud JK Sörve võitis kolm minutit enne lõppu Maikko Mölderi löödud väravaga JK Pärnu Pataljon ja sai tabelisse esimesed võidupunktid.

Sörve kerge ülekaalu tähe all kulgenud kodumängus suutsid kollased saarlased vastaste väravavõrku sahistada alles kolm minutit enne lõpuvilet. Maikko Mölderi täpne löök pani punkti kõiki FC Kuressaare meestevõistkondi kummitanud väravate puudusele. „Väravate löömine ei ole lihtne,” ütles Sörve treener Jan Važinski. „Lihtne on kodus teleka ees käsi laiutada, et jälle ei kasutatud võimalust ära.”

Võidu võtmeks pidas treener just kannatlikkust. „Ütlesin poistele, et kannatame ja ootame. 0:0 seisus ongi selline mänguviis kõlbulik. Maikko suutis oma võimaluse ära oodata ja realiseerida,” kinnitas Važinski oma mänguplaani õigsust. Samuti oli tema arvates Sörve mäng ka natuke rohkem organiseeritud. „Vastased rõhusid rohkem individuaalsele meisterlikkusele, meie suutsime meeskonnana oma mänguplaanist kinni hoida. Ja see tõi ka võidu,” rääkis treener.

Print Friendly, PDF & Email