Tuulte Roosi lasteaed saab 17 (1)

Täna on 17. sünnipäev Kuressaare 7. lasteaial. Tuulte Roosi lasteaia nime all tuntud päevakodus käib praegu kuues rühmas 120 poissi-tüdrukut nii linnast kui Kaarma vallast. Nendega tegeleb 16 pedagoogi, lisaks on lasteaias mängurühm kodustele lastele.

Maja juhataja Helle Karu sõnul on 7. lasteaias kooliminevaid lapsi tänavu 39 ning tõenäoliselt on rühmad uueks hooajaks komplekteeritud (sellega tegeleb linnavalitsus).
Sünnipäeva puhul korraldati lasteaias aktus ja kringlisöömise pidu juba eile. „Sünnipäevalaps tunneb ennast üldiselt hästi,” kiitis Karu, kuid lisas, et siiski on märgata juba vananemise märke, seda küll mitte kortsude, vaid hoopis pragude näol. Tuulte Roosis loodetakse, et pärast Rohu tänava lasteaia renoveerimist on võimalik ka nende metsaveerel seisev maja ära remontida – tuleb ju õigel ajal tehtud remont odavam.

Print Friendly, PDF & Email