Saare maakonna õpilastööde näitus avatud vaid kolm päeva

Alates tänasest on Kuressaare kultuurikeskuses üleval Saare maakonna õpilastööde näitus, mis jääb avatuks vaid kolmeks päevaks ehk kuni 21.aprillini.

2007. aastal toimub seoses noorte laulu- ja tantsupeoga ka üleriigiline õpilastööde näitus Tallinnas Eesti näituste paviljonis. Õpilastööde näituse nimi „Õuepuu“ on seotud laulu- ja tantsupeo nimega „Ilmapuu lävel”.

„Meil on nii umbes 20 kooli ja töid kokku natuke üle tuhande,” rääkis suurest osavõtjate arvust kohapealne üldkoordinaator Valve Heiberg ning lisas, et pikemaks ajaks ei saa näitust lahti jätta, kuna kultuurikeskuse saali ei saa nii kaua kinni hoida. „Teatud osa joonistusi jääb meil üles 2. maini,” jättis Heiberg siiski võimaluse ka neile, kes neil päevil näitust vaatama tulla ei saa.

Otsuse, millised tööd lähevad edasi üleriiklikule näitusele meie maakonda esindama, langetab žürii sel laupäeval. Žüriis on Kuressaare linna esindajana kuraator Lii Pihl, maavalitsusest Valve Heiberg ning ainesektsioonide esimehed Ene Grass (algklassid), Kaie Kesküla (käsitöö), Katrin Vaher (kunstiõpetus) ja Meelis Mereäär (poiste käsitöö) koos abilistega.

Print Friendly, PDF & Email