Öine alkoholimüük linnas jätkub

Kuressaare linnavalitsus ei suhtunud pakendamata alkoholi jaemüügi keelamisse öösel pärast kella kahte positiivselt.

Politsei ettepanekul möödunud aasta sügisel veerema hakanud ettepanek jõudis nüüd linnavalitsuses lõpliku lahenduseni. Linnapea Urve Tiiduse sõnul ei ole öösel avatud lõbustusasutustes alkoholimüügi keelamine otstarbekas.

„See puudutab ainult väikest gruppi inimesi, kes ei suuda normaalselt lõbutseda ja hakkavad purjus peaga käituma ebaadekvaatselt. Sellest tulenevad ka need probleemid. Täiskasvanud inimene peab ise aru saama, kust jookseb piir,” seletas Tiidus Oma Saarele. Tema sõnul on kavas hakata nüüdsest veel suuremat rõhku panema järelevalvele ja ennetustööle.

Viimase osas loodab linnapea tihenevale koostööle ettevõtjatega, kes lõbustuskohti haldavad. Ka tuleks Tiiduse arvates just haridusasutustel teha suuremat tööd joomarluse ennetamiseks.

Samas ei ütle linnapea, et tehtud otsust kunagi muutma ei hakata. „See on siiski meie esialgne otsus ning kui järelevalve ja ennetustööga korda majja ei saa, siis võime oma otsuse ümber vaadata või siis kasutada täiendavalt muid meetmeid,” kinnitas Tiidus.

Print Friendly, PDF & Email