Vanale sõjaväeosa alale võivad tulla kortermajad

Saare Arenduse OÜ plaanib Pihtla teel asuvale kunagisele sõjaväeosa territooriumile ehitada kolm uut korterelamut.

Linnaarhitekt Tuuli Org ütles Oma Saarele, et Saare Arenduse OÜ tahab
Arhiivi tänaval asuvale kolmele krundile ehitada kolm 20-korterilist korrusmaja. Enne planeeringu algatamist nõuab linn arendajalt müra mõõtmist, kuna kõrval asuval tootmismaal tegutseb AS-i Erek saekaater. „Tuleb vaadata, et saekaatri detsibellid ei ületaks lubatut, sest muidu tekivad inimestel hiljem kaebused,” märkis Org.

Saare Arenduse OÜ üks juhte Marek Mägi ütles aga, et projekti käivitamine on veel lahtine, kuna vabu kortereid on palju ja korterite müümine Kuressaares üsna raske. „Koht ei ole ka kõige ideaalsem. Ühtpidi avanevad teiselt korruselt küll vaated merele, aga teisel pool on jah, paraku saeveski,” möönis Mägi.

Print Friendly, PDF & Email