Selgusid parimad inglise keele tundjad (1)

14. aprillil toimunud maakonna 10. ja 11. klasside inglise keele olümpiaadil Saaremaa ühisgümnaasiumis selgusid parimad inglise keele oskajad.

10. klasside esikolmik: 1. Jaan Sepp (Orissaare gümnaasium, õp Helve Kaasik), 2. Norman Laidla (Kuressaare ametikool, õp Elle Mäe), 3.-4. Marju Lahtein (Saaremaa ühisgümnaasium, õp Reet Lulla, Liis Ojasaar) ja Siim Pärtel (Kuressaare gümnaasium, õp Marje Pesti).

11. klasside arvestuses jagasid esimest kohta koguni viis õpilast: Kaisa Kuleša (Saaremaa ühisgümnaasium, õp L. Ojasaar), Tauri Viil (Orissaare gümnaasium, õp H. Kaasik), Janis Kokk (Saaremaa ühisgümnaasium, õp R. Lulla), Ave Mäe (Saaremaa ühisgümnaasium, õp R. Lulla), Maren Toomsalu (Saaremaa ühisgümnaasium, õp Ivika Palu).

Olümpiaadil osalesid nelja kooli (SÜG, KG, OG, KAK) õpilased. 10. klassidest võttis osa 31 õpilast ja 11. klassidest 26 õpilast. Inglise keele olümpiaad oli selle õppeaasta viimane maakondlik aineolümpiaad.

Meelis Kaubi,
Saare maavalitsuse
haridus- ja kultuuriosakond

Print Friendly, PDF & Email