Ametikooli õpetajad tutvusid ehitustrendidega

Tutvumaks uute suundadega ehitusmaailmas käis Kuressaare ametikooli üheksa õpetajat reedel rahvusvahelisel ehitusmessil Eesti Ehitab.

Kutseõpetaja Raivo Õunpuu sõnul nähti messil palju uusi ehitusmaterjale, mis traditsioonilisema kivi kõrval kasutusele tulnud. Nägime ka palju uudseid soojustusmaterjale, mainis Õunpuu ja tõi näiteks kanepivilla.

Lisaks messile tutvusid õpetajad Tallinna ehituskooliga. Uurisime nende õppe- ja praktikakorraldust, ütles Õunpuu. Tema sõnul tuleks eeskuju võtta sellest, et ehituskoolis on praktika osakaal väga suur.

„Muidugi on neil ka soodne asukoht – Tallinnas pidevalt ehitatakse midagi,” märkis Õunpuu, aga lisas, et ka Kuressaare ametikoolis tuleb rohkem tähelepanu pöörata praktikale ehitusobjektidel. „Praegu harjutavad meie õpilased palju koolis,” nentis Õunpuu. „Kevadel, suve poole saab rohkem ka ehitustele.”

Print Friendly, PDF & Email