Krimi

Volkswagen põrkas kokku Opeliga. Teisipäeval, 10. aprillil kella 16.15 ajal toimus liiklusõnnetus Kaarma vallas Upa-Leisi tee teisel kilomeetril, kus sõiduauto Volkswagen Corrado, mida juhtis Sander (1988), põrkas möödasõidul kokku vastassuunas liikunud sõiduautoga Opel Rekord, mille roolis oli Mare (1971).

Opeli juht ja Volkswagenis viibinud 15-aastane neiu toimetati Kuressaare haiglasse. VW juht lubati pärast esmaabi kodusele ravile.

Varas viis ratta
Ööl vastu 11. aprilli varastati Kuressaares Õie tänavalt maja koridorist maastikujalgratas SWIN MESA. Kahju avaldaja hinnangul 4000 krooni.

Läksid tänaval kallale
5. aprilli õhtul kella 21 paiku tungis 1962. aastal sündinud mees koos kaaslasega Kuressaares Kauba tänaval kallale 1969. aastal sündinud meesterahvale, tekitades viimasele kehavigastusi.

Tulekahju Torgus
11. aprilli õhtul põles päästeteenistuse teatel Torgu vallas Mõisakülas üheksa ruutmeetri ulatuses kõrvalhoone katus. Sündmuskohal töötas kolm päästjat Torgu abikomandost, kes suutsid põlengu õigel ajal kustutada ja ära hoida tule leviku elu- ja kõrvalhoonetele.

Print Friendly, PDF & Email