Salme lapsed laulsid 14. korda Laululinnul

Laupäeval toimus Salme kultuurimajas lauluvõistlus Salme Laululind 2007. Žüriiliige Annika Müür tunnustas laste osavõtuaktiivsust ja esinemisjulgust.
„Nii mõnigi lausa tantsis laval või oli kostümeeritud,” kiitis Müür. Kuigi üldpilt oli taseme koha pealt kirju, torkasid parimad Müüri sõnul kohe silma.

„Võitjaid oli väga lihtne välja valida, sest igas vanuserühmas oli olemas see üks särav laululind, nii et žüriisiseselt suuri vaidlusi küll ette ei tulnud, valitses puhas üksmeel,” kirjeldas Müür, lisades, et eriti silmapaistvad ja säravad olid loomulikult võitjad ja publikulemmikud Teele Tilts ja Karl Jõgi.

”Nagu ikka, oleks tahtnud rohkem auhindu välja anda, sest väga tublisid oli palju. Osa žüriiliikmeid teab neid lapsi juba pisikesest peale ja näeb kohe arengu ära. Selles suhtes oli nende jaoks mitmeid üllatajaid,” tunnustas Müür žüriiliikmete erinevaid vaatenurki.

Žürii koosseisus Merle Võhma, Anita Kangur, Piia Mägi, Annika Müür, Rait Kilter ja Aili Nuum valis välja järgmise paremiku: Lota Uussaar (3-a), Ranco-Rene Soosaar (6-a), Karl Jõgi (7-a), Teele Tilts (10-a), Liisi Ellik (12-a) ja Ege Kuusk (13-a). Hingelisim laulja oli Triin Uussaar (8-a) ning teatraalseim Mirge Arge (10-a).

Lääne-Saaremaa laste laulukonkursile „Rannalapse laulud 2007”, mis toimub juba sel pühapäeval, lähevad Lota Uussaar, Käthliin Lilleoja (5-a), Karl Jõgi, Hedy Läets (7-a), Teele Tilts, Laura Põld (10-a) ja Ranco-Rene Soosaar.

Publik valis oma lemmikuteks lasteaialastest Karl Jõgi ja kooliealistest Teele Tiltsi.

Print Friendly, PDF & Email