Naljatilk Andrus Õunpuu sõidab Ventspilsi (1)

Aste klubis toimunud Naljatilga võistluse peaauhinna, Ventspilsi reisi kahele, võitis Saaremaal teada-tuntud anekdootide vestja Andrus Õunpuu (pildil) Kihelkonnalt. Seekord pajatas Kogula hooldekodu direktor naljakaid lugusid „vennasrahvastest”.

Kõrgelt hindas žürii (Margus Abel, Jüri Tuulik, Tiiu Villsaar, Kaie Rõõm-Laanet ja Krista Lember) Kuressaare linnaarsti Juri Zabellevitši ja Kärla valla Termer OÜ juhataja Ülo Kannisto etteasteid. Nii neile kui ka publiku hulgast üllatusesinejana mõnusaid anekdoote vestnud Ivo Tederile oli auhinnaks ajalehe Oma Saar tellimus.

Omaette elamuse said saalisolijad žüriiliikme Margus Abeli (omaaegse kuulsa koomiku Ervin Abeli poeg) meisterlikust näitlemisoskusest humoorikate lugude ettekandmisel. Laulma, plaksutama ja muid vigureid tegema pani publiku aga Kaarma valla oma mees Urmas Lehtsalu. Kaarma kultuurijuhi Rein Orni ning tema kaaslaste Toomas Tangu ja Ain Kivilo pillilood tõid tantsupõrandale hulgaliselt jalakeerutajaidki.

Kaarma valla ja Kadi raadio ühine huumoriõhtu kujunes kujukaks näiteks taoliste ürituste vajalikkusest. Aasta pärast aprillis pannakse „naljatilgad” Aste klubis taas proovile.

Print Friendly, PDF & Email