Grand Rose’is tuleb lastenädal (4)

Aprillikuu teisel poolel kavatseb Kuressaares asuv spaa-hotell Grand Rose korraldada lastele mõeldud nädala.

Grand Rose’i müügijuht Evelin Tabur ütles, et idee käidi välja juba mullu sügisel. „Lastele mõeldud nädala ideele tulime samal ajal, mil otsustasime korraldada ka lastevabanädala,” rääkis Tabur. Nagu teada, veebruari teisel poolel korraldas Grand Rose eksperimendi mõttes vaid täiskasvanutele mõeldud nädala. Nüüd tehakse vastupidi ja kavandatakse just pisiperele mõeldud nädalat.

Evelin Tabur ütles, et ajavahemikus 16.-22. aprill pakutakse just lastele palju erinevaid tegevusi ja ajaviidet ning seda nii hotellis, spaas kui restoranis.
Huvitavamate ettevõtmiste hulgas võiks ära märkida multikate näitamist soolakoopas ja laupäeval, 21. aprillil rosaariumis toimuvat teatrietendust „Sina minu jaoks”. Etendus on hotelli külastajatele tasuta, kuid väljastpoolt tulijatele sisaldub etenduse pääse saunakeskuse pileti hinnas.

„Multikaid võib Grand Rose’i suurelt ekraanilt sel nädalal jälgida lausa iga päev,” ütles Evelin Tabur. „Lisaks korraldatakse joonistusvõistlusi, tehakse näomaalinguid, lastele tuleb külla vesivõlur Desiree ja toimub palju muud huvitavat.”

Veebruaris toimunud lastevabanädala kohta ütles Tabur, et see läks igati korda. „Kliendid olid rahul,” märkis ta ja lisas, et tulevikus taoliste nädalate korraldamise kohta pole spaa juhtkond praegu veel otsust langetatud.

Print Friendly, PDF & Email