Urve Tiidus jääb linnapeaks, riigikogusse läheb Ene Kaups (3)

Urve Tiidus jääb linnapeaks, riigikogusse läheb Ene Kaups

 

Keskkonnaministriks pürgiv Jaanus Tamkivi ütles eile Oma Saarele, et tema asendusliikmeks riigikogus saab 75-protsendilise tõenäosusega praegune Kärdla linnapea Ene Kaups, kuna nii Kuressaare linnapea Urve Tiidus kui ka Lääne maavanem Sulev Vare eelistavad jääda oma praegustesse ametitesse.

Siiski on Tamkivi ainus, kes julges eile veksleid välja käia. „Heameelega ei ruttaks sündmustest ette,” kommenteeris oma võimalikku riigikogusse pääsemist Kaups, kes siiski on valmis parlamenti minema juhul, kui Tiidus ja Vare loobuvad oma praegusest kohast.

Ka puhkusel viibiv läänlaste maavanem Vare ütles, et mõtleb veel, kuid praeguse seisuga jätkab ta siiski maavanemana. Elvas koolitusel viibivat saarlaste pealinna pead Tiidust ajalehel tabada eile ei õnnestunud, kuid varem on ta Oma Saarele kinnitanud, et ei ole kunagi mõelnud linnapea ametikohta kasutada hüppelauana pääsuks riigikogusse ning teatas Tamkivi sõnul eile jätkamisest Kuressaare linnapeana.

Print Friendly, PDF & Email