Kiharas on sünnipäevanädal (1)

Juuksurisalong Kihar sai 30. märtsil 15-aastaseks. Esmaspäevast laupäevani on Kiharas sünnipäevanädal. Kliente teenindatakse sünnipäevahindadega ja mõningaid tooteid saab odavamalt osta.

Kuressaares Holostovi kompleksis paiknevas juuksurisalongis tehti möödunud sügisel kapitaalremont, mille tulemusena pakutakse nüüd uusi teenuseliike ja tunduvalt suurenes teeninduspindki.

„Rohkem kui 15 aastat tagasi saadeti tollane teeninduskombinaadi isikkooseis laiali. Inimesed aga vajavad juuksuriteenust ja nii me siis oma salongiga algust tegime,” rääkis Kihara omanik ja juhataja Halja Kivi.

Alustati kuue juuksuriga, kes pügasid vaid meeste päid. Ammugi on Kihara klientideks ka naised. Halja Kivi hinnangul käib naisi praegu salongis isegi rohkem kui mehi. Avatud on maniküüri- ja pediküürikabinet. Kihar pakub ka massaaži, keha- ja näohooldust ning tselluliidi ravi,” teavitas Halja Kivi.
Seoses salongi laiendamise ja lisateenuste pakkumisega võtab Kihar tööjõudu juurdegi.

Peale saarlaste on Kihara klientideks ka välismaalased. „Soomlastest püsikliendid helistavad tihti Soomest ja teatavad, et sõidavad sel päeval Saaremaale ning panevad omale aja kinni. Suvel käib meil väga palju inimesi. Rahvusi ei jõua üles lugedagi. On sakslasi, rootslasi, inglasi ning prantslasi, soomlastest ja saarlastest rääkimata,” ei kurda Kihara omanik tööpuuduse üle.

Kihara magnetiks peab Halja Kivi sõbralikku teenindamist ja muidugi ka tehtu kvaliteeti. Kui kliendile ei meeldi, ega ta siis enam ei tule. Kiharal on aga oma püsiklientuur. Pidevalt lisandub uusi teenuse tarbijaidki.

Print Friendly, PDF & Email