Jüri Saarest võib saada Kihelkonna vallavanem (4)

Homme otsustab endine riigikogu liige Jüri Saar, kas võtta vastu pakkumine kandideerida Kihelkonna vallavanema ametikohale. „Mul on ka teisi võimalusi, kuid kui otsustan jätkata avalikus sektoris, on see praegu ainuke variant,” ütles Saar, kes on kohtunud Kihelkonnal osade volikogu liikmetega ning võttis mõtlemisaega.

“Kahtlemata on tegemist ühe raskema piirkonnaga maakonnas,” tunnistas Saar, kes kunagise maavanemana teab kõiki kohalikke omavalitsusi läbi ja lõhki. Siiski leidis ta, et Kihelkonnal on tegemist enamjaolt nö aastate jooksul sisse programmeeritud tülidega, mis tulenevad inimeste omavahelistest suhetest.

„Sestap soovisidki sealse volikogu liikmed, et inimene tuleks väljastpoolt valda,” nentis Saar, kelle sõnul ei ole tal Kihelkonna vallas ei kinnisvara ega sugulasi.

Print Friendly, PDF & Email