Siberi imeline laulik Saaremaal

Suurel Reedel, 6. aprillil kell 17 esineb Kuressaare Kultuurimajas lüüriline tenor Siberist Diorisiy Angelö.

Diorisiy Angelö on laulja, kes kõik oma laulud on ise kirjutanud ja ise ka ennast kitarril saadab. Loomingulist tegevust alustas ta 15aastaselt ja on tänaseni välja andnud 79 CD, ühtekokku 1200 enda kirjutatud laulu. Tema lauludel on eriline võime inimeste hinge puudutada, isegi siis, kui sõnadest täielikult aru ei saa. Diorisiy laulud on taevasest ja maisest armastusest, sõprusest, inglitest – kõigest, mida igatseme mõista.

Kõige paremini iseloomustavad Diorisiy loomingut ta enda kirjutatud sõnad: „Ma ei oska inimesi lõbustada, ma püüan laulda oma tunnetega, aga mitte selleks, et edukas olla või kuulda aplausi, vaid selleks, et kuulajad mõtiskleksid elust ja armastusest ning kasvõi veidikene meenutaksid, kuidas nad lapsepõlves naeratasid.”

Maire Rikanson

Print Friendly, PDF & Email