Rootsi turismimessil huvituti Saaremaast

Saarlaste esindus käis ülemöödunud nädalal Göteborgis toimunud turismimessil TUR2007.

Kuressaare turismiinfokeskuse juhataja Karmen Paju hinnangul läks mess hästi. Peale eraklientide tunnevad Paju sõnul Saaremaa vastu huvi ka suurfirmad. Estonian Airi esindaja rääkis plaanist avada Kuressaare ja Stockholmi vaheline lennuliin, vahendas Paju. Täpsemad plaanid selguvad lähinädalatel, teatati Estonian Airist.

Me arvame, et kõik teavad Eestit ja Saaremaad, aga tegelikult see nii ei ole, rääkis Karmen Paju. Kas teil on asfalteeritud teid, kas kusagil müüakse Euroopa Liidu standartidele vastavat kütust, tõi ta näited messikülastajate esitatud küsimustest. Paju sõnul huvitusid külastajad loodusradade olemasolust, samuti jalgrattalaenutustest ja -teedest.

„Tuleb teha järjepidevat turismialast teavitustööd,” rõhutas Paju messidel osalemise olulisust.

Paju sõnul esindas saarlasi lisaks turismiinfokeskusele Saaremaa omavalitsuste liit ja Grand Rose SPA Hotel. Eesti spaa-hotellide boksis olid väljas ka Saaremaa hotellide brošüürid, ütles Paju.

Print Friendly, PDF & Email