Parvlaevadel kevadine graafik

Väinamere Liinid OÜ teatel lähevad Kuivastu-Virtsu ja Rohuküla-Heltermaa parvlaevaliinid tänasest üle kevadisele graafikule.

Väinamere Liinid OÜ teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on kevadisele graafikule üleminekul olulisim muudatus õhtuse sõiduplaani pikenemine Kuivastu-Virtsu liinil. „Uue graafiku kohaselt toimuvad viimased reisid Virtsust igapäevaselt kell 24, Kuivastust kell 23. Samuti lisanduvad väljumised Kuivastust reedeti kell 24,” täpsustas Hiiuväin.

Hiiuväin lisas, et suuremaid muutusi kevadgraafikule üleminek siiski kaasa ei too, sest ettevõte on graafikut pidevalt uute reisidega jooksvalt täiendanud. Kevadgraafik kehtib Kuivastu-Virtsu ja Rohuküla-Heltermaa liinidel 3. juunini.
Sõru-Triigi liin jääb talvisele sõidugraafikule aprillikuu lõpuni.

Print Friendly, PDF & Email