Postijuhid teenindasid kliente

Postijuhid teenindasid kliente

 

Eile toimus Eesti Posti lääneregioonis üritus „Juhid teenindavad”, mille raames katsetas Eesti Posti lääne regiooni juhataja Krista Esta Kuressaare postkontoris klienditeenindaja ametit ning äriklientide müügijuht Liivi Ollino sai tunda kulleritöö olemust.

Juba mitmendat kevadet korraldab Eesti Post üritust, kus ettevõte juhid asuvad üheks päevaks klienditeenindaja rolli. Kuna märts on Hea Teeninduse Kuu, siis on see väga sobiv aeg, ütles Krista Esta. Tema proovis eile klienditeenindaja rolli Kuressaare postkontoris.

Eile ennelõunal tulnud ei ette Esta sõnul veel ühtegi suuremat apsakat töös. See-eest juhtus eelmisel aastal Haapsalus üks piinlik olukord, meenutas Esta. „Oli just see aeg, kus tulid välja Veerpalu ja Šmiguni margid, palju rahvast käis neid ostmas,” selgitas Esta ning rääkis, et müüs kogemata ühele vanemale prouale kahe margi asemel kakskümmend. Õnneks tuli vanatädi tagasi, sest hakkas koduteel mõtlema, kuidas margid nii palju said maksta, märkis Esta.

Lääne regiooni äriklientide müügijuht Liivi Ollino pakkus eile kulleriteenust, toimetas firmadele postipakke kohale. „Üks asi on istuda kontoris laua taga, teine aga päriselt näha, kuidas saadetised klientideni jõuavad,” rõõmustas võimaluse üle Ollino, kes oma igapäevases töös puutub kokku ka Saaremaa firmadega.

Meie regioonis võiks korraldada sama ürituse järgmisel aastal märtsi alguses, ajal mil postkontorite teenuseid kasutab rohkem rahvast, arvas Krista Esta.

Print Friendly, PDF & Email