Tasuline parkimisala võib laieneda

Kuressaare linnavalitsuse parkimisega tegelev töögrupp võttis viimasel koosolekul vastu põhimõttelise otsuse, et linna tasulise parkimise ala tuleks laiendada.

Aprilli keskel koguneb linnavalitsuse liikluskomisjon, kelle ülesanne on paika panna parkimise ala laiendamise piirid. Abilinnapea Kalle Koovi sõnul on parkimisala laienemise piiridest veel vara rääkida.

Koov märkis, et tema isikliku arvamuse järgi peaks seda ala laiendama. Ning seal peaks olema ka liiklust reguleeriv eesmärk, et inimesed ei hoiaks oma autosid võõrastes hoovides ja jätaksid need pigem kesklinnast välja. „Samas jäävad alles ju kõik kesklinna ümbritsevad tasuta parklad,” kinnitas Koov.

Linnaelanik võtab Koovi sõnul selle uudise kindlasti vastu negatiivselt. “Kuid see on siiski tulevik. Varem või hiljem tuleb see ära teha. Teistes linnades on selline korraldus juba ammu”, avaldas abilinnapea arvamust.

Print Friendly, PDF & Email