Krimi

Sissemurdmised suvilatesse. Ajavahemikus detsember 2006 kuni 22. märts on Kärla vallas Paevere külas sisse murtud suvemaja kõrvalhoonesse, kust on varastatud trimmer, mootorsaag jt esemeid. Koos lõhkumisega tekitati omanikule kahju 28 000 krooni.

22. märtsil laekus politseile teade, et Lümanda vallas Karala külas on sisse murtud suvemajja: lõhutud oli hoone teise korruse aken ja vargad olid kaasa viinud elektrimootori ning alkohoolseid jooke. Omanikule tekitatud täpne kahju on selgitamisel.

Rohkesti joobes alaealisi

Reede õhtul ja ööl vastu laupäeva toimus politseioperatsioon, mille käigus kontrolliti Kuressaare linna lõbustusasutusi. Operatsiooni käigus toimetati politseimajja 17 alaealist, kellest kaheksa oli alkoholijoobes.

Nädalavahetusel viibis Kuressaare politseimaja arestikambris kainenemisel seitse inimest ja maakonna teedel tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti.

Noormehed pöördusid haiglasse

24. märtsil teatati Kuressaare haiglast, et traumapunkti on pöördunud 17-aastane ja 19-aastane noormees, kes väidetavalt olevat motorolleriga kukkunud. Sündmuse asjaolud on täpsustamisel.
Uudistetoimetus

Print Friendly, PDF & Email