Häirekeskus 112 jääb Saaremaale (1)

Eile maavalitsuses toimunud Lääne-Eesti Päästekeskuse infopäeval kinnitas Päästeameti peadirektor Kalev Timberg, et häirekeskus jääb Saaremaale.

Maasekretär Andrus Lulla sõnul võetakse Lääne-Eesti saartelt numbrile 112 tehtavaid kõnesid jätkuvalt vastu Kuressaares. Kõnekeskusele on plaanitud uued ruumid 2009. aasta suveks valmivas päästeteenistuse ja politsei hoones, vahendas Lulla Kalev Timbergi sõnu.

Lisaks räägiti Saare maakonna kohalike omavalitsuste juhtidele mõeldud infopäeval päästetööde efektiivsemast teostamisest rannikualadel ja väikesaar-tel, (õli)reostustõrjevõimekuse tõstmisest, abikomandode tegutsemist ning tuleohutusest kodus ja haridusasutustes, ütles Lulla, kelle sõnul nõustusid kõik omavalitsusjuhid, et koole tuleks tule-ohutusnõuete täitmisel igati aidata.

Ettekannetega esinesid ka Lääne-Eesti Päästekeskuse direktor Ivar Kaldasaun ja Lääne-Eesti Päästekeskuse ennetustöö büroo juhataja Piret Seire.

Print Friendly, PDF & Email