Valjalas toimus teist korda Galavisioon

Valjala põhikoolis hakkab saama traditsiooniks tuntud lauljate ja ansamblite jäljendamise konkurss Galavisioon. Ka möödunud aastal toimus Galavisioon just enne kevadvaheaega.

Hoolimata rahvamaja uuest ja hubasest interjöörist toimus möödunud reedel üritus kooli aulas. Põhikoolipere peab seda üritust mingil määral kooli mainet ja traditsiooni kujundavaks.

Seekord pidid 10-kroonise pileti ostma kõik, kes ei esinenud või žüriis ei osalenud, ka õpilased. Piletimüügist saadud raha on planeeritud suvise Ungari-reisi tarbeks. Ungarisse lähevad juulis peaaegu kaheks nädalaks eesti kultuuri tutvustama kooli rahvatantsijad. Kuigi piletite eest saadud raha ei kata ühe inimese reisikulusid, on ainult tervitatav idee kasutada õpilastelt kogutud raha õpilaste endi heaks.

Nii eelmisel Galavisioonil kui ka tänavu olid esinemisnumbri ette valmistanud ka õpetajad ja teised koolitöötajad. Seekord oli n-ö saatebändiks Jaak Joala Valjala vallavanema Kaido Kaasiku kehastuses koos tantsu- ja trummitüdrukutega. See koosseis sai väga suure publikumenu osaliseks.

6-liikmeline žürii koosnes Valjala valla kultuuritöötajast Viktor Martelist, Valjala põhikooli raamatupidajast Ingel Maimannist ning kooli vilistlastest.
Kolmandale kohale platseerus 8.–9. klassi poiste Nexus, II koha saavutas 3. klassi ansambli Laine esitatud ”Miniseelik” ja parimaks osutus 7. klassi ansambel Sõnajalad lauluga „Gloria”. Arvatavasti mõjutas žürii arvamust publiku kaasaelamine, sest Sõnajalgu saatnud meessoost inglikesed said õhtu tugevaima aplausi osaliseks.

Ave Maria Mõistlik,
Valjala põhikooli vilistlane

Print Friendly, PDF & Email