Tänavune Endless Nameless tõi Agent M-i Leisi (1)

Reede õhtul vastu laupäeva oli Leisi koolimaja avatud kõikidele alternatiivmuusika huvilistele, kes olid kokku tulnud nii lähedalt kui kaugelt. Nimelt toimus Leisis juba neljas alternatiivmuusika üritus Endless Nameless.

Kell 19 alanud kontserti alustas Kuressaare bänd Lithium, kelle esinemisajaks oli kogunenud juba ligi sajapealine rahvahulk. Pärast Lithiumit esinesid ridamisi kohalikud Saare maakonna bändid MintTaara, Fackt, Maleva ja LIHA. Viimase bändi lõpulugude ajaks oli publik juba korralikult üles köetud ning valmis vastu võtma ühte peaesinejaist, nimelt Tallinnast tulnud Aeon Aethereali (ex-BloodForge). Bändi nimemuutuse tingis kollektiivi loominguline täiustumine, mida oli kuulda ka kontserdil.

Esitusele tuli ainult paar korda varem kuuldud uus kava. Pärast Aeon Aethereali oli kord kauaoodatud Agent M-i käes, kes tõestas, et oli iga oodatud hetke väärt. Leisi esinemine oli bändile oluline, kuna tegu oli nende plaadiesitlustuuri esikontserdiga. Leisist sõitis bänd edasi Raplasse.

“Ootasin ligikaudu 150 inimest, nii palju rahvast ka käis. Olen üritusega väga rahul. Ütleks, et neljast EN-ist meeldis see mulle kõige rohkem. Tänane kontsert ei jää kohe kindlasti viimaseks. Tulemas on ikkagi ju juubel,” annab nelja aastaga tuntust kogunud ürituse peakorraldaja Liisi Labo alternatiivmuusika austajatele lootust. Seega on, mida oodata!

Anni Vaitmäe

Print Friendly, PDF & Email