Diskorite koolituse lõpetas 15 noort

Veebruari alguses alanud diskorite koolituse läbis 15 noort üle Saaremaa.
Teoreetilistes tundides õppisid noored diskoriks pürgijad pidusid planeerima, tehnikat tundma ja muusikat miksima.

Kuna osalejaid oli päris palju, tegime grupi pooleks, rääkis Kuressaare noorte huvikeskuse noorsootöötaja Lii Vanem. Möödunud reedel toimus esimese rühma n-ö lõputöö – noortepidu. Seal astus üles viis noort tegijat, kelle teha oli kogu pidu alates kava koostamisest kuni tehnika ülespanekuni, selgitas Vanem. Teise rühma pidu toimub 13. aprillil.

Diskorikoolituse läbisid Rääk-Kristjan Teär, Sander Loel, Siim Pärtel, Karl Maier, Lauri Paar, Tauno Tamm, Rünno Aavik, Maksim Hrustaljov, Raido Saarna, Jalmar Tõnsau, Ardi Maasing, Ats-Aivar Sauendi, Jaak Voll, Sander Karask ja Marii Eliise Rüütli.
Liise Kallas

Print Friendly, PDF & Email