Jalgpallurid avasid väravaarve

Eesti jalgpalli meistriliigas suutis FC Kuressaare Narva Transi vastu küll Martti Puki väravast juhtima minna, kuid narvalased suutsid vastata kolme väravaga ja Kuressaarele kirjutati tabelisse teine kaotus.

Tasavägiselt kulgenud mängus sahistas esimesena väravavõrku Martti Pukk, kes 39. minutil palli 16 meetri pealt väravasse kihutas. Poolajale mindi Kuressaare juhtimisel.

Teisel poolajal suutsid narvakad 62. ja 65. minutil palli väravavaht Ken Müüri selja taha toimetada. Väravate autoriteks Aleksandr Dubõkin ja Dimitri Lipartov. Viimane kordas oma tegu ka 86. minutil, tehes lõppseisuks 3:1.

Juba teist mängu järjest meistriliiga „suure neliku” vastu südi mängu näidanud FC Kuressaare treener Jan Važinski ütles mängu kommentaariks, et ka see kohtumine näitas, et võimalik on mängida kõigiga. Ka siis kui vastaste mänguklass on kõrgem. „Peaksime kindlasti olema võitluslikumad,” arvas treener. Sinisärklaste lootsi sõnul jäi natuke puudu ka õnnest.

Järgmise mängu peab Kuressaare tuleval laupäeval kodus JK Viljandi Tulevik vastu, kes paikneb hetkel Kuressaare järel 8. kohal. Treener Važinski kinnitusel minnakse seda mängu kindlasti võitma.

Print Friendly, PDF & Email