Selle nädala esimene lennureis Ruhnu

Selle nädala esimese reisi Ruhnu tegi piirivalve lennusalga helikopter teisipäeva õhtupoolikul.

Inimesed, kes juba eelmisest reedest saadik olid oodanud võimalust saarelt mandrile pääsemiseks, said lõpuks oma soovi täidetud. Kes käis hambaarsti juures, kes muidu asju ajamas, kes reisis lihtsalt korraks saarelt ära.

Rahvast oli lennuväljale kogunenud palju, tõsteti kaupa autodesse, saadeti omasid ära ja oodati koju. Ka pood sai värsket leiba ja saia, mis oligi juba otsakorral.

Põhjuseks, miks lennud seni ära olid jäänud, oli nagu ikka halb ilm: vihm ja lumesulamisvesi tegid lennuraja pehmeks ega lasknud lennumasinal maanduda. Paaripäevane kuiv ja päikseline ilm kuivatas rada aga tublisti ning nõnda võib loota, et kui täna algab koolivaheaeg, toimuvad lennureisid jälle, sest lapsed, kes õpivad väljaspool Ruhnut tahavad ju koju.

Ariina Kollom

Print Friendly, PDF & Email