Valdade talimängudel mängiti korvpalli

Orissaare uues spordihoones toimusid laupäeval ja pühapäeval Saaremaa valdade XV talimängude raames meeste ja naiste korvpalli finaalmängud.

Meeskondadest olid poolfinaalturniiride kaudu finaali jõudnud Kärla, Orissaare, Salme ja Pihtla. Esikoha mängus kohtusid Salme ja Kärla . Mängu võitis Salme tulemusega 81:69.

Salmele tõid võidu Kalmer Vinter, Rein Õunpuu, Marek Saveljev, Jaanis Sepp, Taavi Tamm, Karli Saar, Urmas Rajaver, Innar Õunpuu, Indrek Õunpuu, Arli Saar, Meelis Ränk. Kolmanda koha saavutas Pihtla, Orissaare lõpetas turniiri neljandana.

Naiste finaali olid jõudnud neli valda: Kihelkonna, Orissaare, Kärla ja Pöide. Võitjaks tuli Kihelkonna, naiskonnas mängisid Monica Kallas, Miina Kallas, Liise Kallas, Merle Lindmets, Raja Gumanenko, Marju Selberg, Siret Lepik, Mari Laanekivi, Sveta Lepik, Triin Õige.

Teine oli Orissaare, kolmas Pöide ja neljas Kärla.

Krista Riik

Print Friendly, PDF & Email